Hole19 buffet

Kabeljauwfilet met rode pestosaus

Zalmmootjes met witte wijnsaus

Varkenshaas medaillons in champignon roomsaus

Kleine dikbilbiefstukjes peper saus

Geserveerd met Pommes Frites, Pommes gratin en gemengde salades.

__

 

Nagerecht buffet, diversen ijstaarten, merengue, bavarois en vers fruit


 

Buffet Mediteranée

Tomaten salade met Tonijn, ei ui en olijven.

Geitenkaas salade met honing, Balsamico en noten.

Tzaziki, Griekse Yoghurt met Komkommer dille en knoflook

Ciabatta en boerenlandbrood, Tapenades en kruidenboter.

Coppa en Serrano ham.

Vitello Tonato, dun gesneden kalfsvlees met tonijn mayonaise.

Albondigas con salsa de tomate, pittige gehaktballetjes in tomatensaus.

Penne in roomsaus

Gepelde Gamba’s gewokt in knoflook en olijfolie.

Gegrilde Aubergines

Calamaris, gefrituurde inktvisringentjes.

 

 

Nagerecht buffet, diversen ijstaarten, merengue, bavarois en vers fruit 

 


Oostersbuffet

 

Smoor van Varkensvlees in een zoet zure saus.

 

Smoor van pittig gekruid Rundvlees.

 

Gewokte knoflook Gamba’s

 

Saté, kipsaté stokjes in pindasaus.

 

Kabeljauw-Ketjapsaus.

 

Kippenpootjes in santensaus.

 

Sambalboontjes.

 

Witte rijst, nasi goreng en bami.

 

Rijsttafel garnituren.