Menukaart

 

Voorgerechten

 

Goulashsoep met brood

Gerookte zalm met uitjes, kappertjes en peterselie©

Runder Carpaccio met pesto, spekjes en parmezaanse kaas©

Salade met gerookte heilbotfilet en rivierkreeftstaartjes

Salade gerookte kipfilet met cashewnoten en honingmosterdsaus


Hoofdgerechten

3 gebakken sliptongen met frites en salade

Gebakken snoekbaars met garnalensaus

Zeebaarsfilet met mosterdsaus

Tarbotine, in zijn geheel gebakken jonge tarbot, met citroenjus

 

Dikbil Biefstuk met Tout Paris saus©

Runder Entrecote met gorgonzola gegratineerd en sambalsaus

Lamsrack met tijm honing knoflooksaus

Kalfsbiefstuk met calvados saus

Hollandse gegrilde Kipfilet met pesto, tomaat, mozzarella en rode wijn saus

 

 

Golf Circle menu, voorgerecht, hoofdgerecht koffie

 
 

 

 
Dagschotels          

Dagschotels worden geserveerd met friet, salade en saus

Kip saté met garnering en pinda saus

Rib-eye met Pepersaus

Zalmfilet met witte wijn saus

Kabeljauw filet met rode Pesto saus

 

 

Kleine kaart

Baguettes wit of bruin
Jonge kaas/oude kaas 
Boeren Achterham 
Rosbief 
Parmaham 
Gezond met sla, ei, tomaat, komkommer, kaas 
Baguette met een bourgondische Kroket 
2 boterhammen met 2 bourgondische kroketten 
Warm vlees, ui, champignons en demi glace saus 
Huisgemaakte Balgehakt met brood 
Hamburger Cromstrijen geserveerd met garnituur
Bittergarnituren
Portie Bourgondische bitterballen(8 stuks)* 
Portie kaasstengel(8stuks)* 
Portie garnalen (8 stuks)* 
Portie mini frikandellen (8 stuks)* 
Portie kaas of worst* -
Portie gemarineerde olijven 
Portie gemengd bittergarnituur 12 stuks=*
Eiergerechten
Uitsmijters of omelet ham en/of kaas vanaf 
Uitsmijter Chef, ham, kaas, rosbief, tomaat en brie
Salades 
- Salade Vis, Zalm, Paling en Hollandse Garnalen 
- Salade met gegrilde Cajun kip met frisse salade 
- Salade Cromstrijen kaas met noten en druiven
Pasta’s
Spaghetti Bolognese 
Spaghetti spicy garnalen
Dagschotels € 17,50
Worden geserveerd met friet, salade en saus 
- Kip saté, Satésaus Kroepoek salade
- Rib-Eye met peper saus
- Zalmfilet met witte wijn saus 
- Kabeljauw filet met rode Pesto saus